Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2008 16:47 - Първият опит за разпадане на ОХРАНА в с2
Автор: oxpaha Категория: Изкуство   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
0



Е те това не съм очаквала Дори врагове писаха, че им липсва OXPAHA Разбирам ги, все пак друго си е да нападаш OXPAHA )) Ние също от време на време се нападаме, в стремежа си да си пратим подкрепление Така дори веднъж Алехандро все ресурсите на един сукланник и така за истинския нападател не остана плячка Ама това стана случайно, той Алехандро е много тъп, никога не би се сетил да направи такова умно нещо

И да знаете че в доста чужди кланове има фенове на OXPAHA, може да са шпиони Ето готово - отново се казваме OXPAHA, не ни трескайте, че тъкмо извадих десетия фаланга.хм. десетата фаланга.хм не. десетото фаланго извадих.


(От Рангеле: кратък коментар
Ей, Чевръстата хобка, как си след опитите за самоубийство? И ти ли Брутке ще скачаш от клана? И ти ли в овца се превърна? Иначе ето истината за кризата:
брат ми психопата, вечния ерген, нещо не си беше взел л-карнитина и след дълга тренировка психиката му се разклати. Отново. Та затова претърпяхме малко промени, но мисля, че хормоните му сега са на нормално ниво. ЩЕ го следя :P
Иначе наистина, благодаря за подкрепата, ОХРАНА трябва да я има. Просто е друго кат има психиатрия наблизо в Травиан за всички като горките нас, психопатите.

Специален доклад и кръвна картина, направени от професор Рангеле, специалист по шизофренията. По поръчка на Nathariel. Благодаря за вниманието. Алехандро е щастлив. Ще му изпържа едни яйца и ше се оправи.


Поздрави!

Alehandro: Ако някой си мечтае сестра му да му направи вечеря, да знае че е възможно - трябва само да смени името на клана, в който е. Ето яйцата вече се генерират А те са идеалната храна след фитнес.

p.s: аз все още не съм ерген, ама смятам до 2 седмици да стана ! и после ще спра първата вълна.
14.11.07 22:02
   
[Send message] [View profile] Профил  Отговор
Rangele
0XPAHA


   
[Rangele: кратък коментар:
Алехандриньо, харесаха ли ти яйцата? Ама забрави да поясниш, че ти направих и супа, все пак хората казаха да направя всичко възможно, за да не се самокилнеш от клана и да скочиш кат овца от скалата на ОХРАНА право в шизофреничната пропаст на раздвоената си личност. Така несъмнено стадото щеше да те последва и всички щеха да измрат. Нека не забравяме, че не сме овце и овчарите са наши смъртни врагове.
Свинепасите са мъдри, интелигентни хора.


Тагове:   охрана,   опит,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: oxpaha
Категория: Изкуство
Прочетен: 57810
Постинги: 39
Коментари: 14
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол